Erzeni

Erzeni Sh.p.k. is specialized in the production of milk products. The company operates in the Albanian market with over 17 different types of premium quality products.

Erzeni Sh.p.k. is specialized in the production of milk products. The company operates in the Albanian market with over 17 different types of premium quality products.

Ekspertizë dhe Përkushtim

Me një ekip prej 260 punonjësish të apasionuar dhe të kualifikuar. Profesionistët tanë punojnë pa u ndalur, duke kombinuar metodat tradicionale me teknologjinë e përparuar për të prodhuar produkte të freskëta të cilat dallojnë në cilësi.

Përkushtimi ynë ndaj cilësisë nuk njeh kufij. Nga fermat e pwrzgjedhura blegtorale shqiptare, grumbullojmë qumështin për të prodhuar një gamë të gjerw të produkteve tw bulmetit. Secili produkt bart vulën e përkushtimit tonë prej 31 vitesh "ERZENI".

Kompania

30 VITE HISTORI

Mirësevini në kompanine "Erzeni" 30 vite përkushtuar tradites, cilësisë dhe mjeshtërisë në përpunimin e produkteve të bulmetit. 

Për më shumë se tre dekada, Erzeni Dairy është qendra e tregut shqiptar në fushën e përpunimit të produkteve dhe nenprodukteve bulmetit, kemi vendosur standarte "të Arta" të mjeshtërisë së prodhimit. 

Me një trashëgimi që shtrihet ndër breza, përkushtimi ynë ndaj cilësisë, traditës dhe inovacionit na ka bërë një emër të besueshëm në çdo shtëpi.

Katalogu

Produkte ndërkombëtare, me zemër Autoktone

Erzeni Dairy është një histori suksesi ndërkombëtare. Me një vizion që tejkalon kufijtë, eksportojmë produktet tona të freskëta në Kosovë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Me krenari ndajmë shijen e Shqipërisë me botën.

Industria

Teknologjia më e fundit

Sistemet tona janë të dizajnuara që të ketë monitorim dhe kontroll të plotë të proçesit në secilën fazë të tij,
pasi gjithçka është e automatizuar dhe janë përjashtuar gabimet njerëzore.

Përpjekjet tona të vazhdueshme fokusohen në ndërtimin e qëndrueshëm të cilësisë në të gjithë zinxhirin e procesit të punës,
duke përdorur teknologji të reja në drejtim të prodhimit të një linje të gjerë të produkteve të bulmetit.

Erzeni

Media

Donacionet

Lexo më Shume

Suporti ndaj fermerëve

Lexo më Shume

Erzeni Awards

Lexo më Shume

Shëndeti

Lexo më Shume

Recetat

Lexo më Shume